elinborehed

Göteborg dag två

Så för exakt en vecka sedan var det dags för mig att söka Idol. Jag hade hållit det hela rätt hemligt för att jag inte ville göra en stor grej av det, också beroende på hur det skulle gå då man inte får berätta så mycket. Enligt hemsidan skulle man vara på plats vid Eriksbergshallen senast 8 på morgonen. Så vi behövde ta en buss som gick 6.27. Så jag gick upp 04.30 på morgonen/natten för att göra mig i ordning, äta frukost och fixa det sista som skulle med som matsäck. Vi kom fram runt 7 och ställde oss i kön. Vi kom in efter kl 12. Vi stod alltså i kö i 5 timmar!! Under tiden i kön så började vi prata med de som stod framför och bakom oss. Det är ändå rätt roligt hur snabbt man kan bli vän med nya människor. Sedan när klockan var runt 10 skulle inspelningarna börja. Så de filmade när vi stod och dansade i kön och när Pär Lernström intervjuade några och "påade" programmet. 

När vi väl kom in var det först registrering, där man också fick ett papper med frågor där man skulle svara om sig själv så de skulle få veta lite mer om mig. Sedan blev det mer inspelning och uppladdning inför audition.

När det var dags så blev vi uppropade och fick gå och sätta oss i kö för att sedan gå in en och en. Många vet inte att det är för-jurys, för annars blir det för många som den "riktiga" juryn ska lyssna på. Så första stoppet så fanns det en person i juryn. Jag kom in, fick sjunga - vilket kändes bra, killen som jag sjöng för läste igenom mitt papper med frågorna och kommenterade lite om det. Han verkade nöjd med min audition, sa att jag sjöng bra och att jag verkade vara en riktigt trevlig och glad tjej men att han tyvärr inte skulle skicka vidare mig. För mig är det lugnt, dock tyckte jag det var tråkigt och lite irriterande att inte få någon anledning till varför. Till en av tjejerna jag stod med i kön sa han att hon hoppade mellan olika tonarter så det kunde hon jobba med, men jag fick ingenting. Det tyckte jag var tråkigt. 

Vi åkte senare upp på stan för att fika och gå lite i butiker men tröttheten smög sig på och vi kände oss halvdåliga då vi sovit alldeles för lite, ätit och druckit alldeles för lite så vi drog hem och bara slöade i lägenheten. Sedan gick vi och köpte surdegspizza och kollade på tv. Men jag började små-sova i soffan så jag valde att göra mig i ordning för att sova och däckade runt 22.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas