elinborehed

Weekend

Vilken helg det varit. Fredagen började med jobb men Gustav och mamma kom förbi på lunchen så vi kunde umgås lite innan de skulle åka till Göteborg på eftermiddagen. Gustav var hemma mellan måndag-fredag och vi hade knappt tid att umgås så jag i princip "tvingade" honom till att äta lunch med mig. Tyvärr så kändes lunchrasten alldeles för kort och de 45 minuterna jag hade bara sprang förbi. Men jag är i alla fall glad att vi fick möjligheten att ses i alla fall. Detta var nämligen sista gången han var i Örebro innan han flyttar till Barcelona 1 maj. 

När jag slutat jobba så blev det lite shopping. Jag handlade lite kläder från jobbet och ett snyggt armband från BikBok, bilder kommer. Sedan drog jag hem och gjorde mig i ordning för fest. Min älskade vän Pauline är hemma över helgen från Stockholm och då blir det fest. Vi var hos Felicia och Adam och hade svinkul. Vid halv tolv drog vi upp till Satin där man alltid träffar en massa folk man känner och man går från bord till bord och träffar hela tiden vänner och lär känna nya personer. Vi drog senare till Burger King för att fyllekäka lite. Galet bra kväll med gänget.

Dreamteamet samlat igen!

Igår var jag så bakfull. Jag har nog aldrig varit så bakis i hela mitt liv. Så det blev en mysdag för mig i soffan med film. 

Nu sitter jag hemma och väntar på att Tea och hennes barn ska komma och hämta upp mig så ska vi dra i väg till ett lekställe i Hallsberg så barnen får springa runt och leka och jag får en mysig stund med min bigsis. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas