elinborehed

I'm feeling 22

Igår var det alltså min födelsedag. 22 år gammal är jag nu och hade minst sagt en fullspäckad dag. 
Den började med ett besök hos underbara och duktiga Jimmy Dahl på salong Pure. Det blev en ordentlig förändring, ny hårfärg och över 1 decimeter kortare. Jag är så sjukt nöjd! 

Efter det åkte jag hem till mamma och pappa där jag fikade med pappa och Gustav, som är hemma under några dagar. Efter det cyklade jag upp till stan för att äta födelsedagslunch med mamma. Det blev självklart SUSHI! Det börjar nästan bli en tradition att jag äter det på min födelsedag, tror det är tredje året i rad som jag äter det. När vi ätit mötte jag upp Jossan, vi gick till nagelsalongen, fikade och gick runt lite i butiker innan det var dags för mig att åka hem och byta om till middagen. Vi möttes hela familjen hos mamma och pappa för lite bubbel och presenter innan vi åkte till Fratelli. Där åt vi en oerhört god middag. Fratelli har så sjukt god mat och jättetrevlig personal. Rekommenderar verkligen restaurangen. När vi ätit klart åkte vi åt olika håll. 

Jag hade en fantastiskt bra födelsedag och när jag kom hem slog det mig hur mycket kärlek jag fått från nära och kära under dagen och man märker verkligen vilka som betyder något, som man vet uppskattar mig. Jag är väldigt lyckligt lottad! 

Sist men inte minst vill jag passa på att skriva ett Stort GRATTIS till mikn älskade pappa som fyller år idag. Jag älskar dig pappa!

Här kommer bilder före jag åkte till frisören, under frisörbesöket och efter. Plus ett collage som min fina Sara gjort.

Före:

Under frisörbesöket:

Efter:

Saras collage:

Dagens födelsedagsbarn

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas