elinborehed

Så jävla stolt!!!

Vilken dag det blev igår alltså!

Allt började i söndags faktiskt. Jag fick ett sms av pappa där han skrev "Hej! Ring mig när du får tid. En grej på G i morgon. /Pappa"

Så jag ringde på min rast och då frågade han om jag var ledig igår och om jag kunde träffa honom prick 13.20 utanför Conventum. Jag fick absolut inte vara sen och jag kunde ju sminka mig också sa han. Pappa säger aldrig att jag behöver sminka mig så jag blev ju extremt nyfiken och undrade vad det var som var på g. För säkerhetsskull frågade jag om det var någon dress code också. Då svarade han att jag skulle ha kläder som jag kunde ha på jobbet, inte mjukisbyxor eller något sunkigt. 

Så igår träffade jag först Sara för en fikaträff. Efter det följde hon med mig till Conventum där vi stod och väntade på att pappa skulle komma. Men den som kommer först är mamma och jag tänker "Va fan gör mamma här?" Jag blev mer stressad och mer nervös över vad detta var. Efter någon minut kommer pappa också och säger att vi ska gå in på Scandic hotell. Därinne sitter Gustav. Jag blir glad och förvånad över att se honom men kommer på att pappa förra veckan sa att Gustav skulle göra ett stopp här på vägen hem från Sälen. Så vi (jag, mamma, pappa, Gustav och Sara) sitter inne på Scandic och jag blir mer och mer nervös. Till slut kommer Christer Linder in, som är teaterproducent på Hjalmarrevyerna. Han tar med oss in i ett annat rum och säger att Peter (Flack) och Marie (Kühler) är på väg (de som sätter upp Hjalmarrevyerna). Så jag börjar självklart tänka vad det är som ska hända. Men när vi till slut är ensamma får jag veta att Gustav är året Hjalmar Berglund revystipendiat! Jag blev så glad för hans skull att jag började gråta. Jag är så sjukt stolt över honom! Så här kommer en liten bildbomb och länkar till tidnings-, tv-, och radioartiklar!

NA

SVT - Örebro

Sveriges Radio Örebro

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas