elinborehed

Myshelg

Jag har typ haft världens skönaste helg. 
På lördagen så var jag med Tina och vi låg ute i solen i princip hela dagen, så skönt att bara ligga i solen, inte göra något och prata! Vid halv fem mötte jag upp Pernilla på stan. Vi åkte och köpte mat och handlade chips och godis på Ica innan vi hämtade upp Pernillas hund Jackson och åkte hem till Tea. Hemma hos Tea blev det sedan mys/filmkväll. Först mat och vin och efter det kollade vi på "Hajen"!

Igår sov jag först till 11:45, så skönt och välbehövligt! Sedan la jag mig i solen i några timmar. På kvällen träffade jag Felicia för lite mys och fotboll.

Och idag fick jag äntligen träffa min fina och underbara vän Karmen!

Hon bor och pluggar i USA och är hemma några veckor på somrarna så ni förstår ju att jag inte träffar henne så ofta så det var så roligt att träffa henne idag. Vi träffades på en frukost på Fröken Brogrens här i Örebro. Jag har aldrig varit där tidigare och känner att jag verkligen missat något. Så mysigt och fint med riktigt god frukost! Jag och Karmen (HÄR hittar ni hennes blogg) satt där i över två timmar och gjorde en välbehövlig catch up. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas