elinborehed

Att känna efter

Så jag vet att bloggen stått lite tom de senaste dagarna. Anledningen är enkel: jag har inte haft dator eller internet. Jag gick inte vidare från dag ett av min audition i Göteborg. Det är klart att det är tråkigt, jag ville komma in på skolan annars hade jag såklart inte sökt men jag är inte deppig. Jag är nöjd med i princip hela audition och jag hade verkligen hur roligt som helst under dagen. 
Men som sagt så gick jag inte vidare så jag åkte hem redan i tisdags. Jävlar vilken träningsvärk jag hade förresten, jag har aldrig haft så ont och jag kunde knappt röra mig helt sjukt! När jag kom hem så var jag hos mamma och pappa en stund innan jag åkte hem för att gå och lägga mig. I onsdags åkte jag hem till mormor och morfar där jag bara tog det lugnt. Jag tog ett skönt bad, fick massage av morfar och kollade på Så mycket bättre (som tv4 sände i och med Olle Ljungströms död). Igår hade vi en lugn dag hemma hos mormor och morfar, på kvällen hade jag danslektion och när jag kom hem så hämtade jag (ÄNTLIGEN!) upp mina vårjackor från mitt förråd i källaren. Jag har varit lite slö hehe. 
 
Jag har haft 6 lediga dagar från jobbet, lediga dagar blandat med semesterdagar (pga audition) och har för en gång skull slappnat av ordentligt. Både på gott och ont måste jag säga. Det har varit skönt att verkligen kunnat vila upp sig och bara göra sånt som jag vill och känner för. Dock har jag märkt hur mycket jag sliter också men att jag är så fokuserat och gör samma sak varje dag att jag inte märker av det. Jag inser nu att jag måste börja lyssna på min kropp ordentligt och ta hand om mig själv. Vår kropp är den enda vi har och vi måste ta vara på den och bromsa ibland även fast man har flera saker som säger det motsatta. 
Detta kanske blev jätteflummigt så för att summera: 
Ta hand om er själva, tänk och ta vara på er själva och er kropp och det är okej att inte vara med på allt och vara tillgänglig jämt.
 
Ha en underbar helg!
 
 
"Sometimes you have to stop worrying, wondering, and doubting and just have faith that things will work out."

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas