elinborehed

Hello again Göteborg

Vilken dag och vilken helg det varit. Jag är i Göteborg igen. Jag och mamma åkte igår morse för att umgås med Gustav, hjälpa honom att packa och skjutsa honom till flygplatsen då han idag flyttade till Barcelona i Spanien där han ska bo ett tag. Dessutom ska jag på audition imorgon på skolan Performing Arts school och deras artist-utbildning så det passade riktigt bra att åka ner redan igår. Gustavs plan gick vid 13-tiden idag och mamma var tvungen att åka tillbaka till Örebro strax efter klockan 14 så sedan dess är jag själv här. Det känns ensamt och tomt, speciellt när man varit 3 personer i en etta till att vara helt själv när det är hyfsat bortplockat pga Gustavs flytt. Det skulle dessutom varit skönt att ha någon här som skulle kunna önska en lycka till och peppa på morgonen innan jag ska till sökningen och krama om mig när jag kommer tillbaka hem på eftermiddagen/kvällen. Som tur är har jag min vän Andrea som bor här i Göteborg som också ska söka och vi passade på att ses en stund förut idag. Det var riktigt mysigt, det lugnade dessutom mina nerver och det är riktigt skönt att veta att man har någon som man känner som ska vara med!

Den här veckan har varit rätt stressig för mig med jobb och allt som skulle fixas till sökningen som jag ska göra nu plus att jag skulle skicka in en ansökan för att få komma på audition till musikalutbildningen på Balettakademien här i Göteborg i juni. Sista dagen att söka var igår och sökningen skulle postas på brev så har fixat med den hela veckan. Det är så mycket de vill ha med och veta som ens sceniska erfarenheter, lite om ens bakrund, slutbetyg och så vidare. Som ni förstår mycket att ta fram och skriva ner.

Så nu ska jag ta en kopp te, passa på att öva lite extra på mina sånger och teatermonologer som jag ska söka med och försöka andas ut och få in ett lugn i kroppen inför imorgon och resten av veckan.

Så får ni hålla tummarna för mig imorgon.

 

 

 

1 maj 2016 20:53 | Foto |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas