elinborehed

Weekend fun

Jag har haft en helt underbar och fullspäckad helg.

Lördagen började med mys och lunch med Mathilda och Tina som jag inte sett på länge. Vi gick till Rosalis för att äta. Jag valde pasta Maxi shrimps och den var SÅ GOD! Den kan jag verkligen rekommendera. 

Efter det gick jag till Konserthuset för att kolla på Örebro Kulturskolas musikallinje som satte upp musikalen "Into the woods". Jag blev så imponerad. Eleverna var riktigt duktiga, de hade löst scenografin jättebra och hade fått till allt i denna svåra musikal på ett riktigt bra sätt. Hats off till dem!

På kvällen var det dags för Eurovision-fest hos Nils. En jätterolig kväll där jag träffade många vänner jag inte träffat på länge och fick lära känna nya människor. En riktigt lyckad dag och kväll. 

Igår så var det repdags på Hjalmar Bergman-teatern då vi har föreställningsvecka med Entré, dansskolan jag går på. Temat är cirkus och jag ska vara med i tre danser. Den här veckan längtar man efter under hela året då man lär sig alla danserna. Så på onsdag står genrep på schemat och så är det föreställningar torsdag, fredag och 2 på lördag. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas