elinborehed

Day off

Igår var en riktigt bra dag!

Dagen började med tvätt kl 7 (nej det är inte så roligt men behövligt) och efter det så kom Sara hem till mig. Då fick jag både en försenad julklapp och födelsedagspresent. Underbara Sara hade, som julklapp, gjort en jättefin video med bilder och videor från de år som vi känt varandra. Den var full av underbara och härliga minnen. Sara är bra på att filma och fota allt (speciellt snapchat, hon har det framme på telefonen typ hela tiden hahah) men när jag såg filmen hon gjort så känner jag att det är bra att hon gör det. Vissa saker kommer jag knappt ihåg. Så under videon (som var över 7 minuter lång!) så kom så många känslor, helt underbart!

HÄR hittar ni videon!

Som födelsedagspresent gav hon mig en hel bunt med brev (23 STYCKEN!!). På varje brev finns det en text där det står "Open when....." och så står det ett visst tillfälle eller känsla. Till exempel så ska vi till Göteborg tillsammans på fredag så på en står det "Open when.... You're sitting on the train to Göteborg". Det ska bli så roligt att se vad hon hittat på. Ett fick jag öppna idag där hon skrev så fint om vad jag betydde för henne. 

Sara du är helt fantastisk! I love you!

Efter att jag fått mina presenter så gick vi upp på stan, åt sushi, kollade lite i affärer (blev lite för många spontanköp dock men så blir det ibland, oops) och sist gick vi och fixade naglarna. Jag blev helt kär i nagellacket så gick och köpte det direkt efter. Det är från O.P.I och heter "My very first knockwurst" . De har så sjukt konstiga namn men jag älskar det.

Riktigt bra ledig dag!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas