elinborehed

Helgen

Jag hade en så skön helg. Jag började fredagkvällen med mys hos Felicia. Det blev tjejsnack och skräckfilmen "Hush". Mitt under filmen hör vi massa rop utanför. Vi går och kollar och då är det en grupp människor, alla utklädda till Teletubbies som är utanför. En tjej hade ramlat och det är självklart inte roligt men att se dessa teletubbies springa fram och hjälpa såg väldigt roligt ut.  

På lördag cyklade jag först iväg till Stadsparken för att kika på höstens vackra färger. Många löv har ramlat av men fick se en hel del fint i alla fall. Efter det åkte jag ut till Marieberg. Nu på lördag ska jag nämligen på halloweenfest och jag ska vara Cruella De Ville och åkte runt för att försöka hitta en gosedjurs-dalmatin. Men hittade ingen. Sedan hade jag en mysdag på stan med mamma och pappa, hittade ingen dalmatin där heller men hittade en sååå snygg jacka från Monki som jag köpte. Bild kommer. 
I lördags var det även "Run for your lives"-loppet i stan så det sprang runt en massa zombies här. Jag tyckte det var så roligt! Jag sprang inte men älskar initiativet och att det händer saker i stan.

På kvällen åt jag middag hos mamma och pappa och kollade på "Så mycket bättre" och sedan filmen "Kvinnan i rummet": Till slut sov jag kvar där och söndagen blev en riktigt chilldag något jag verkligen behövde.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas