elinborehed

New lashes

För nästan en månad sedan blev jag taggad i den här bilden av Felicia på Instagram.

Jag deltog i tävlingen. När sedan fredagen den 21/10 tänkte jag för mig själv: Varför deltar jag i såna här Facebook- och Instagram-tävlingar? Jag vinner ju aldrig ändå.

Men senare den dagen när jag hade min rast på jobbet gick jag in på Instagram och vad får jag se då? Jo detta:

JAG VANN!! Jag blev så sjukt jäkla glad i och med att jag aldrig vunnit något och att jag också vann 1a pris - ett nytt set volymfransar. 

Så nu i onsdags var jag på salongen Lashoholic´s här i Örebro som ligger på Engelbrektsgatan 6 mittemot slottet. (HÄR hittar ni deras hemsida, där ni även kan boka tid för behandling).

Direkt när man kommer in i salongen ser man den fina utsikten mot slottet och de har en fräsch och fin inredning. Utöver att de fixar fransar så har de ansiktsbehandlingar, färgning av bryn och fransar, trådning och nagelbehandlingar.

Jag fick mina fransar gjorde av fina och härliga Lily, så gullig tjej och jätteduktig. Jag är så sjukt nöjd med resultatet. 

Så passa på att skämma bort er och ge er själva lite egen tid och gå på en av behandlingarna på LASHOHOLIC'S hos dessa gulliga och härliga tjejer som verkligen tar hand om en från första sekund. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas