elinborehed

Kategori: Inspiration

Flowers

Jag kände att jag ville piffa upp lite i lägenheten igår så jag köpte med mig hem lite rosor från affären. Jag älskar blommor, de livar verkligen upp ett rum! 

 

Fav's

Här är mina favoritklänningar från Vanity Fairs Oscars party. Jag önskar jag hade varenda en i min garderob!

Oscars - Alicia Vikander

Igår natt vaknade jag först kl 4 och tänkte: Nej, Oscarsgalan är inte klar än jag får sova lite till. Nästa gång jag vaknade var kl 6 och då var jag tvungen att gå in och kolla om vår svenska stolthet Alicia Vikander hade vunnit. Jag kände mig som ett litet barn dagen/natten innan julafton som vaknade tidigt och var sjukt exalterad. Egentligen ville jag titta på galan live men kände att jag behövde sömnen. 

Men hur roligt är det inte att Alicia Vikander vann?? Jag älskar henne. Hon är så duktig, makalöst vacker och hon verkar vara oerhört snäll och trevlig. Hon är verkligen en favorit för mig. 

I söndags var hon oerhört vacker i sin gula Louis Vuitton-klänning och hennes svarta Louis Vuitton-klänning hon hade på Vanity Fairs Oscars party var himmelsk! Den skulle jag gärna vilja ha i min garderob - GORGEOUS!

 

Stone Cold

Demi Lovato är en av de mest inspirerande, roligaste, duktigaste och snyggaste sångerskorna/kändisarna jag vet. Jag har faktiskt aldrig sett henne i någon film eller tv-serie så det kan jag inte riktigt bedöma men hennes sångröst är helt fantastisk! Det hör man speciellt i "Stone Cold" som är från hennes senaste skiva, Confident. Hon släppte videon till "Stone cold" igår. Väldigt fin och mäktig video. En rolig sak med låten är att den är skriven av bland andra svenska Laleh. Här får ni både videon och när Demi Lovato sjunger den live på Billboard Women In Music.

Demi Lovato är verkligen helt otroligt bra!

 

2016

Jag brukar alltid vara redo med en ny kalender när ett nytt år startar men i år har jag varit utan fram till i måndags. Jag var ledig och hade varit på gymmet så på vägen hem bestämde jag mig för att gå in på Akademibokhandeln och kolla efter en kalender för 2016.

Jag är rätt petig när det kommer till kalendrar. Jag vill ha hyfsat stora rutor som ligger horisontellt så jag kan fylla i mycket i dem. Såklart vill jag ju att designen ska vara snygg också. Till slut bestämde jag mig för en fin kalender som ser lite ut som en gammal bok. Det är horisontella rutor (inte så stora som jag brukar ha) och dessutom en tom sida bredvid varje vecka där man kan göra anteckningar. I och med det så tänkte jag att jag kunde skriva ner ett "Veckans quote" varje måndag och en "Sammanfattning av veckan" varje söndag - för att se till att känna mig inspirerad år 2016 och att jag känner att jag gör något och utvecklas. 

 

Coming up

Äntligen har jag bokat tid för klippning och färgning. Jag har länge velat göra en förändring men har varit feg. Jag har varit blond i princip hela mitt liv och trivs väldigt bra i det men har länge velat testa lite olika hårfärger och längder. Så nu har jag bestämt mig för att klippa av över en decimeter av mitt hår (Inte page-aktigt) och färga det till ombre. Så om ca en månad är det dags. 

Här är bilderna på längd och färg som jag kommer visa för frisören. SO EXCITED!!

My tattoos

Det här är mina fyra tatueringar. Alla är personliga och har en speciell mening för mig. Jag vill redan göra fem till, det blir nästan som ett litet beroende. Men jag väntar alltid minst ett år för att känna efter och för att vara säker på att jag inte kommer ångra mig efteråt. Sedan är jag supernoga när det kommer till designen så jag får exakt som jag vill ha, för jag har alltid en klar tanke på hur jag vill att den ska se ut. Min första tatuering (korset) gjorde jag tre månader efter min 18 års dag i maj 2012. Min andra tatuering ("My heroes" med ett hjärta på foten) är tillägnad farmor och farfar och jag gjorde den i oktober 2012. Min tredje och fjärde tatuering gjorde jag samtidigt, texten på höften "He will make me shine" hör ihop med korset så det sitter på samma ben och de fyra prickarna står för min familj, jag gjorde dessa i mars 2015. Jag vill som sagt göra fem till varav en till för familjen, en för mormor och morfar, en text på benet, ett likamed-tecken på fingret och G-klav med en F-klav som bildar ett hjärta (bild i förra tatueringsinlägget) bakom örat.

Tattoo inspo

Jag älskar tatueringar, kanske inte alla tatueringar och motiv men jag tycker det är riktigt snyggt i alla fall. Själv har jag 4 stycken: en på foten, en på ankeln, en på höften och en på fingret. Jag vill dessutom ha minst fyra till, oops.

Jag älskar stilrena och enkla tatueringar. Här är lite inspo-bilder på tatueringar som jag tycker är riktigt snygga och jag tycker placeringarna är perfekta. 

Upp