elinborehed

Kategori: Mode

Dresses

Har ni sett BikBoks nya klänningar? Jag var inne i deras butik när jag slutat och blev helt kär. De heter Viola dress, finns i 7 färger och kostar 399 kr. Köpte inte klänningarna nu men ångrar mig redan. Jag måste verkligen in imorgon innan jobbet och prova. Så fina!

Klicka på bilden i mitten för att komma till sidan.

Klicka på bilden i mitten för att komma till sidan.

 

New in - shopping i Göteborg

Cubus (Toppar, bh, trosor, nagellack och Babylips. Sorry för dålig bild på nagellacksfärgerna)

Lagerhaus (underlägg och ljus med marmormönster)

Gina Tricot (nagellack och nagellacksborttagning)

Elgiganten (datafodral och två filmer)

Vero Moda (Shorts i tre olika färger. Jag blev helt kär!!)

Missäy (halsband och jacka)

Beslutångest x 2

Då har jag beslutsångest igen. Så typiskt mig, en shoppaholic som vill ha allt men som har en plånbok som inte håller med.

Detta är en klänning från nelly.com som heter "Long sleeve wrap bodycon". Jag har haft ögonen på den väldigt länge men den har varit slutsåld i min storlek. Nu såg jag att den finns igen så jag är såklart överlycklig. Men vilken färg ska jag ha? 

1.

Tryck på bilden i mitten för att komma till länken.

 

2.

Tryck på bilden i mitten för att komma till länken.

Beslutsånget

Igår gick jag in på bubbelroom.com och det borde jag nog inte ha gjort. Just nu har de en kampanj: 25% på utvalda skor. Såklart hittade jag 3 par skor som jag kände att de måste jag ha men de är från Jeffrey Campbell så även fast det är rabatt så kostar de nästan 1000 kr styck så min plånbok säger ifrån lite. Men ett par vill jag i alla fall köpa. Så nu behöver jag er hjälp!

Vilket par tycker ni är snyggast?

1.

Tryck på bilden i mitten för att komma till sidan

 

 

2.

Tryck på bilden i mitten för att komma till länken.

 

3.

Tryck på bilden i mitten för att komma till länken.

 

Fav's

Här är mina favoritklänningar från Vanity Fairs Oscars party. Jag önskar jag hade varenda en i min garderob!

Oscars - Alicia Vikander

Igår natt vaknade jag först kl 4 och tänkte: Nej, Oscarsgalan är inte klar än jag får sova lite till. Nästa gång jag vaknade var kl 6 och då var jag tvungen att gå in och kolla om vår svenska stolthet Alicia Vikander hade vunnit. Jag kände mig som ett litet barn dagen/natten innan julafton som vaknade tidigt och var sjukt exalterad. Egentligen ville jag titta på galan live men kände att jag behövde sömnen. 

Men hur roligt är det inte att Alicia Vikander vann?? Jag älskar henne. Hon är så duktig, makalöst vacker och hon verkar vara oerhört snäll och trevlig. Hon är verkligen en favorit för mig. 

I söndags var hon oerhört vacker i sin gula Louis Vuitton-klänning och hennes svarta Louis Vuitton-klänning hon hade på Vanity Fairs Oscars party var himmelsk! Den skulle jag gärna vilja ha i min garderob - GORGEOUS!

 

Todays

Hatt H&M

Jacka New Yorker

Polotröja New Yorker

Byxor Rut & Circle

Skor Nike Air