elinborehed

Kategori: Musik

Stronger now

Hade en tuff morgon så satte mig vid pianot och spelade den här fantastiska låten. Den har verkligen varit perfekt för mig idag. Sarah Dawn Finer är enligt mig en av Sveriges bästa sångerskor. Hennes röst är magisik.

Ha en underbar Halloween!

Hand i hand livet ut

Alla har vi vännerna som vi känt hela livet. Vännerna från när man var en liten bebis när man inte kunde gå eller ens visste sitt namn. De som man vet är ens riktiga och äkta vänner.

En av dem är Camilla. Camilla är ett år yngre än mig och vi har känt varandra sedan födseln kan man säga. Våra föräldrar är väldigt bra vänner så vi lekte och umgicks väldigt ofta som barn. På senare år så har vi inte träffats så ofta, det går ibland flera månader innan vi ses men det som är så skönt och fantastiskt, hur lång tid det än har gått, är att allt bara stämmer. Det spelar ingen roll om det gått nästan ett halvår för allt är precis som vanligt. Vi pratar om allt mellan himmel och jord, vi skrattar, gråter och har det jävligt bra. Igår träffades jag och Camilla, efter att vi inte sett varandra sedan i somras, och hade en myskväll. Vi tog först en fika på Java, efter det så åkte vi till tatueringsmässan "Tattoo Mess" som var på Kulturhuset och sedan åkte vi hem till mig för att äta och kolla på "Så mycket bättre". En riktigt lyckad kväll.

Camilla, jag vet att du kommer läsa detta så jag vill bara passa på att skriva: Du är helt underbar! Jag är så glad att jag har dig och att vad som än händer så kommer vi ha varandra. Med dig kan jag göra och säga vad som helst och du har inget emot det. Vi har vuxit upp tillsammans, och jag vet att vi kommer hålla ihop livet ut. Vad som än händer så är jag alltid här för dig. Tack för att du är du! 

Förresten, hur BRA var inte Miriam Bryant med "Ett sista glas" på "Så mycket bättre" igår?? I LOVED IT!

Stir

Nu kanske ni undrar vad Stir är för något.

Stir är namnet på en showgruppp som jag är med i. Förra året var vi 5 personer som blev ihopsatta till en grupp för att hålla i en julshow på nattklubben Ritz här i Örebro. Upplägget är att personer/företag bokar julbord och att vi i Stir underhåller med en julshow, där vi sjunger och dansar. Vi skötte oss tydligen galant för vi blev frågade att göra en ny julshow där i år igen! Vi håller på och repeterar för fullt för att bjuda på en riktigt härlig show. I år är vi dessutom 6 personer så vi har utökats. Stir består av: mig, Roffe Öhlund, Matilda Jennstig, Oskar Nilsson, Kalle Nyström och Emelie Jennstig. Vi alla är även väldigt goda vänner privat så detta blev verkligen en "perfect match". 

Vi har fått veta att bokningarna rullar in, vilket är jätteroligt. Vill ni komma och titta så kan ni boka bord på: http://ritznightclub.se/boka/julbord/ eller ringa till Ritz på: 019-10 30 20

Vi har en facebooksida ni kan kika in på också: https://www.facebook.com/STIR-Best-of-christmas-741660342537711/?ref=aymt_homepage_panel

Här får ni se några bilder från våra rep. De två första bilderna är tagna av Matilda.