elinborehed

Kategori: New in

Rut & Circle

Jag åkte till Marieberg häromdagen och gick till Rut & Circle. De ska stänga så de har utförsäljning med 50 % på allt i butiken så jag fick med dessa snyggingar hem. (Sort för dåliga bilder.)

349 kr (ordinarie pris)

399 kr (ordinarie pris)

 

Jul -och nyårsklänning

Jag brukar alltid köpa en (eller flera, oops) klänningar till jul och nyår. Precis som när det kommer till att köpa julklappar så hatar jag att fixa allt i sista sekund, jag hatar verkligen att stressa. 

Så nu har jagl köpt en klänning som jag haft ögonen på i flera veckor.

 

BikBok 299 kr (Ordinarie pris 399 kr)

New in

Detta fick jag med mig hem efter min shoppingdag med mamma.

Mocka Cardigan från New Yorker, 399 kr

Ankelstrumpor från New Yorker, 95 kr

Ringar från New Yorker, 39 kr

Stickat pololinne från Monki, 250 kr

Pololinne från Monki, 120 kr

Nagellackspärlor från Entré, 15 kr/st

Doftljus från Indiska, 149 kr

Lampslinga från Indiska, 79 kr

Böcker från Akademibokhandeln, 85 kr

Bok från Akademibokhandeln, 89 kr

New in

Dessa godingar fick jag med mig hem från jobbet häromdagen.

New Yorker

Svart push up bh 149 kr, Leopard push up bh 99 kr, Svart bh 89 kr

Khaki-gröna byxor 299 kr

Svart crop top 99 kr, Vinröd crop top 99 kr

Ribbad polotröja 99 kr 

Stockholm

Min helg spenderades i huvudstaden, därför det varit dåligt med inlägg de senaste dagarna. 

Jag och föräldrarna tog bussen till Stockholm på lördagsmorgonen. Vi hade biljetter till musikalen "Kristina från Duvemåla" och till "Thomas sista revy". Lördagen spenderades på stan, vi träffade min bror Johan och så mötte vi upp några vänner för att käka och sedan åka till Cirkus för att se "Kristina från Duvemåla". 

Åh va bra den var!!! Jag blev helt tagen. Jag har sjungit sånger från musikalen men aldrig sett den. Så innebörden av texterna blev helt annorlunda efter föreställningen, äntligen fick jag sammanhanget. Huvudrollerna spelades i lördags av Robert Noack och Kristin Lidström (hon var inhoppare för Maria Ylipää). Robert Noack spelade alltså Karl Oskar och var helt fantastisk. Jag älsakde hans röst, den liknade Anders Ekborgs (som spelade Karl Oskar i orginaluppsättningen), jag blev typ kär i hans röst. Han gjorde rollen riktigt, riktigt bra. Kristin Lidström briljerade som Kristina. Hon hade en sådan känsla, att hon dessutom var inhoppare gjorde mig ännu mer imponerad, att det egentligen inte är hennes roll. Hon har också en underbra röst. När hon sjöng "Du måste finnas" gick det inte att hålla tillbaka tårarna. 

I söndags så träffade vi upp några släktingar och åt frukost med dem. Sedan mötte jag upp Pauline och gick en sväng på stan med henne. Vi gick bland annat till HM för att köpa ett halsband som jag blev helt kär i när jag såg det. Efter det gick jag och föräldrarna till Intiman för att kolla på "Thomas sisa revy". En mysig och rolig revy. 

Här kommer flera bilder från helgen i Stockholm.