elinborehed

Kategori: Outfit

Fridays fit

Solglasögon Gina Tricot

Choker-halsband NA-KD

Playsuit IMSO

Skor Deichmann

(Nu blir det bildbomb här)

 

 

Todays - New Yorker

Är helt kär i min nya playsuit från New Yorker. Jag har även köpt den i mörkblått med vita mönster. Så fin och skön! 

Hela min outfit (jacka, playsuit, klocka och skor) idag är från New Yorker!

Yesterday

Jacka NA-KD

Crop Top New Yorker

Fake läder shorts Nelly.com

Skor Primark

Klocka New Yorker

Ringar H&M och New Look

 

 

 

 

 

 

 

Todays - Fav pants

Jag känner mig helt slutkörd. För två veckor sedan hade jag två veckors semester, första veckan var jag i Göteborg och sökte Balettakademien och så tog jag semester veckan efter för att få vila upp mig lite och göra det jag ville. När jag sedan kom tillbaka till jobbet var det full fart på en gång igen. Nu under sommaren så jobbar jag som heltid i och med semestrarna. Så nu sitter jag i soffan med värkande fötter efter en lång dag på jobbet och kommer inte gå härifrån på ett tag hahah. Jobb imorgon igen sedan blir det Stockholm på söndag och COLDPLAY!! SO EXCITED! 

Min outfit idag. Jag älskar mina nya byxor från jobbet, så snygga och så bekväma!

Jacka Rut N Circle

Cape Monki

Crop top, Byxor och Skor New Yorker

Göteborg dag tre och fyra

De sista två dagarna i Göteborg gick åt shopping och helt enkelt bara vara med varandra, jag och Sara. 

På söndagen hann vi dock bara in i två affärer, dels för att vi tog en lugn förmiddag så vi kom upp rätt sent på stan men när vi går ut från andra affären vi varit i kommer det fram en kille till mig och frågar:

Are you a wizard?

Jag antar att han frågade mig det pga att jag hade hatt på mig. Jag och han, som hette Nils och kom från Norge, stod och snackade ett tag medan Sara snackade med hans kompis som hette Cristos och var från Grekland men som hade bott i Göteborg i två år. Det hela slutade med att vi åkte med dem hem till Cristos lägenhet och hängde med dem i ca två timmar. 

Vi tänkte: 

Varför inte vara lite spontana?

Såklart ska man vara försiktig och inte åka med vem som helst, vart som helst. Jag var på min vakt rätt länge och tänkte inte ta emot någon dryck eller någon mat, man vet ju aldrig. Men när vi umgåtts ett tag så kunde jag slappna av. De var riktigt schyssta och jag måste erkänna att det var roligt att bli uppraggad på stan. 

På måndagen åkte vi som sagt upp till stan igen för att hinna gå i fler butiker. Det blev mycket shopping och bilder på vad jag köpte kommer i ett annat inlägg. När vi kände oss klara åkte vi hem och packade och åt lite mat. Sedan var det dags att åka till stationen för att komma hem. 

Såklart blev hemresan kaos också. Sara och jag skulle åka med två olika tåg. Hon bokade innan vi åkte till Göteborg så hon fick biljett med 18.00-tåget, jag kunde inte boka innan jag visste hur det skulle gå i Idol så på lördagkvällen fick jag boka biljett till 18.55-tåget. Vi var i god tid till stationen och Saras tåg var tidigt på plats så hon kunde i lugn i ro gå in och sätta sig till rätta. De åker iväg och jag går in för att vänta på mitt tåg. Snabbt efter börjar jag få en massa snapchats från Sara där hon skriver att tåget kört in på fel spår och att de måste backa tillbaka. När de väl kommit till platsen där de skulle åka in på rätt spår så blir det något tekniskt fel. Till slut kommer de i alla fall iväg.

När klockan är runt 18.45 går jag ut till min perrong för att vänta på tåget. Klockan går och går. Strax innan klockan är 18.55 ropas ett meddelande ut att tåget är försenat och att den preliminära tiden för avgång är 19.15. Tåget kommer vid 19.20 och det blir typ kaos. De släpper i princip inte ut de som var på tåget och det tog tid innan de också ändrade tågets destination och vagn-nummer.  När vi väl kom iväg var vi 45 minuter sena och det berodde delvis på kopparstöld och för att människor varit vid/på spåret i Örebro så polisen fick rycka in. När tåget till slut kom fram till Örebro där jag skulle av var det sammanlagt 70 minuter sent. Jag kom hem 22.50 istället för 21.40.

Men för att sammanfatta hela helgen så var den riktigt, riktigt fin!