elinborehed

Kategori: Outfit

Beslutångest x 2

Då har jag beslutsångest igen. Så typiskt mig, en shoppaholic som vill ha allt men som har en plånbok som inte håller med.

Detta är en klänning från nelly.com som heter "Long sleeve wrap bodycon". Jag har haft ögonen på den väldigt länge men den har varit slutsåld i min storlek. Nu såg jag att den finns igen så jag är såklart överlycklig. Men vilken färg ska jag ha? 

1.

Tryck på bilden i mitten för att komma till länken.

 

2.

Tryck på bilden i mitten för att komma till länken.

Fav's

Här är mina favoritklänningar från Vanity Fairs Oscars party. Jag önskar jag hade varenda en i min garderob!

Oscars - Alicia Vikander

Igår natt vaknade jag först kl 4 och tänkte: Nej, Oscarsgalan är inte klar än jag får sova lite till. Nästa gång jag vaknade var kl 6 och då var jag tvungen att gå in och kolla om vår svenska stolthet Alicia Vikander hade vunnit. Jag kände mig som ett litet barn dagen/natten innan julafton som vaknade tidigt och var sjukt exalterad. Egentligen ville jag titta på galan live men kände att jag behövde sömnen. 

Men hur roligt är det inte att Alicia Vikander vann?? Jag älskar henne. Hon är så duktig, makalöst vacker och hon verkar vara oerhört snäll och trevlig. Hon är verkligen en favorit för mig. 

I söndags var hon oerhört vacker i sin gula Louis Vuitton-klänning och hennes svarta Louis Vuitton-klänning hon hade på Vanity Fairs Oscars party var himmelsk! Den skulle jag gärna vilja ha i min garderob - GORGEOUS!

 

Todays

Hatt H&M

Jacka New Yorker

Polotröja New Yorker

Byxor Rut & Circle

Skor Nike Air

 

Jackets

I måndags när det bara var några ynka plusgrader och väldigt kyligt ute så kände jag att det var dags att plocka ner alla vår- och sommarjackor och ta fram höst- och vinterjackorna. Let's face it, hälften av november har ju redan passerat. Jag älskar jackor, det är något som har växt fram på senare år och jag har väl egentligen lite för många men vad gör man när man är kär hahah?

Fake päls från New Yorker

Fake päls från Monki  

Marinblå jacka (svårt att se) frånStadium

Röda jacka Moncler 

Detta är min mammas gamla jacka som hon hade när hon var i 18-20 års åldern. Den är alltså ca 35 år!!!!!

Grå oversize kappa från New Yorker

Kungsträdgården

Söndagens outfit i Stockolm.

Skor: VAGABOND

Byxor: HM

Pololinne: New Yorker

Jacka: New Yorker

Halsduk: Wear It

Örhängen: BikBok