elinborehed

Long time no see

Ja ni vänner, här har det stått tomt ett bra tag.

Anledningen är rätt enkel att skriva men svårt att prata om och beskriva: jag har och mår inte så bra men det känns som att det är på bättringsvägen så därför tänkte jag ta tag i bloggen igen. 


Det har varit några riktigt tuffa veckor för mig nu. Det har varit upp och ner varje dag. Ena sekunden har jag skrattat och varit glad och i nästa sekund har jag börjat gråta. Jag har känt/känner mig riktigt misslyckad, ensam och otillräcklig. Men utöver det har det också hänt andra saker som tagit väldigt hårt på mig.

Nu känner jag att det blir bättre för varje dag som går, vilket är så skönt. Jag har haft liknande "depp-perioder" förut men de har inte varit så här jobbiga. Det har inte funnits något att göra direkt för jag har verkligen inte vetat vad som kan göra det bättre. Jag har försökt fokusera på att ta små steg framåt hela tiden så att "vändningen" till slut kommer. 

Jag är så tacksam för mina vänner och min familj som har varit väldigt stöttande under den här tiden. Alla har inte vetat om att jag haft det tufft eller vetat om alla detaljer så vissa har omedvetet stöttat mig. Men den kärlek och värme jag känt har varit obeskrivligt betydelsefull. 

Men något som jag verkligen vill poängtera är att det är OKEJ att inte alltid må toppen. Man behöver inte alltid vara glad och positiv. Men det är också viktigt att komma ihåg att det kommer bli bättre. 

Ett citat som passar bra in på detta är: But without the dark, we'd never see the stars.

 

Omge er med de som betyder mest och ta hand om er!

Puss och Kram 

Snap shots

I Lördags träffade jag mina tjejer Sara och caroline. Vi tre tillsammans har inte setts på hur länge som helst så vi hade bestämt att ha en heldag/kväll. Vi sågs först på Gröna Grodan och åt lunch. Redan då försvann tiden så snabbt för vi hade så mycket att prata om. Efter lunchen åkte vi hem till mig v liket slutade med en galen fest på tre personer och så gick vi till stan och Satin där vi avslutade kvällen. 
Kvällen bjöd på mycket skratt, tjejsnack, kärlek, alkohol och härliga minnen. Här kommer en bildbomb från kvällen.

'

 

New in

Blev lite shopping på jobbet igår. Detta fick jag med mig hem (allt är alltså från New Yorker)

 

NA-KD

Har klickat hem dessa skönheter från na-kd.com

Klicka på bilderna för att komma till plaggets sida.

 

FOOD PORN

I Spanien bestämde jag och Pauline oss för att verkligen unna oss riktigt god mat!

Det blev mycket skaldjur, vi åt det 7 av 10 dagar. All mat var sååååå god. Vi åt allt från friterade skaldjur till skaldjurspasta, skaldjurspizza, marinerad kyckling och paella.

Här kommer en bildbomb med delar av maten vi åt.

 

I'm home

Nu har bloggen stått still ett bra tag och det är delvis för att jag varit i Spanien i 10 dagar. Jag kom hem igår efter en underbar semester där jag och Pauline först var i Nerja i en vecka och 3 dagar i Málaga. Vi har sett till att detta blev vår semester. Vi har gjort det vi velat göra. Så våra dagar har fyllts med sol och bad, fantastisk god mat, fester, träffa nya vänner och mycket skratt. Detta har verkligen varit en av de bästa resorna jag gjort. Vi har haft det så bra! 

Jag har så mycket bilder att visa och händelser att skriva om. Men det kommer bli alldeles för långt för ett enda inlägg så jag kommer dela upp det lite. Så nu tänkte jag börja med att visa vad jag köpt där nere. Nerja är inte någon shopping stad och när vi kom till Málaga visade det sig att det var firande av en högtid just de dagarna vi var där så alla butiker var stängda (sämsta timingen ever). Men jag hittade två shorts i Nerja och sedan blev det lite taxfree shopping på flygplatsen. Detta fick jag med mig hem: 

 

The formation world tour

Jag vet inte vart jag ska börja. Allt känns fortfarande rätt overkligt.

Men jävlar va bra hon är, the Queen Beyoncé! Hon levererar varje minut från början till slut. Hon gör inte en enda dålig låt eller show. Hon är helt makalöst fantastisk!

Kvällen för mig och Camilla blev en känslostorm, vi var lyckliga, övertaggade, vi grät och vi dansade. Den bästa kvällen på länge och jag blir helt varm i kroppen när jag tänker tillbaka på tisdagens konsert på Friends Arena. Nu har jag fått sett 2 av mina 3 favoritartister och jag är överlycklig!

 

Fridays fit

Solglasögon Gina Tricot

Choker-halsband NA-KD

Playsuit IMSO

Skor Deichmann

(Nu blir det bildbomb här)

 

 

Happy birthday angel

Idag skulle du fyllt 90 år.

Jag saknar din röst och dina kramar.

Jag ville ringa din telefon idag bara för att höra ditt "Spela in ett meddelande efter tonen" men det har ju inte funnits sedan 2009 när du somnade in. Tro mig jag har försökt.

Jag älskade dig då, jag älskar dig nu och jag kommer älska dig för evigt!

Hälsa farmor där uppe i himlen. 

Grattis på födelsedagen farfar!

Tuesday fun

Jag vet typ inte var jag ska börja. Tisdagskvällen blev helt underbar. Pauline (HÄR är hennes blogg) ringde mig i måndags och vi pratade i över 1 och 1/2 timme (vi hade en del att prata om). Hon sa att skulle "mellanlanda" i Örebro på tisdagen innan hon skulle åka till Smögen på onsdagen. Så vi bestämde att ses och ta en AW på Satin tillsammans med Felicia och Ida (HÄR är Idas blogg). 

 Vi åt Satins plocktallrik och drack vin, SÅ GOTT! Vi hade så roligt, vi är lika knäppa och knasiga alla tre så vi är "a perfect match". Det var länge sedan jag skrattade så mycket som jag gjorde i tisdags.

Så tacksam för dessa brudar!

De fyra sista bilderna är Paulines.