elinborehed

Kategori: Skönhet

Darker Hair, Don't care

Babes!

Jag har ju helt glömt bort att visa min nya frisyr. Som ni kanske kommer ihåg så kapade jag av håret med ca 15 cm i februari och färgade det till ombre-aktigt. Till sommaren slingade jag tillbaka håret till blont då mitt hår solbleks oerhört snabbt. Men för två veckor sedan var det dags att bli lite mörkhårigare igen och jag är så nöjd! Så tack till Jimmy på Pure för mitt fina hår!

 

 

Rabattkod

Okej babes, som jag skrev i mitt förra inlägg var jag och fixade mina fransar på Lashoholic's i onsdags. Jag är verkligen hur nöjd som helst!

Nu har jag fått en rabattkod som NI kan använda vid bokning.

Vill NI få fina fransar får ni just nu 10% rabatt på ett nytt set volymfransar under november månad. Det ni behöver göra är att gå in och boka tid på "Lily nytt set volymfransar" på lashoholics.se och skriva "ElinBorehed10%" i kommentarsfältet. Detta gäller endast bokningar i november!

Se till att kika in på deras instagram också @lashoholics.se

New lashes

För nästan en månad sedan blev jag taggad i den här bilden av Felicia på Instagram.

Jag deltog i tävlingen. När sedan fredagen den 21/10 tänkte jag för mig själv: Varför deltar jag i såna här Facebook- och Instagram-tävlingar? Jag vinner ju aldrig ändå.

Men senare den dagen när jag hade min rast på jobbet gick jag in på Instagram och vad får jag se då? Jo detta:

JAG VANN!! Jag blev så sjukt jäkla glad i och med att jag aldrig vunnit något och att jag också vann 1a pris - ett nytt set volymfransar. 

Så nu i onsdags var jag på salongen Lashoholic´s här i Örebro som ligger på Engelbrektsgatan 6 mittemot slottet. (HÄR hittar ni deras hemsida, där ni även kan boka tid för behandling).

Direkt när man kommer in i salongen ser man den fina utsikten mot slottet och de har en fräsch och fin inredning. Utöver att de fixar fransar så har de ansiktsbehandlingar, färgning av bryn och fransar, trådning och nagelbehandlingar.

Jag fick mina fransar gjorde av fina och härliga Lily, så gullig tjej och jätteduktig. Jag är så sjukt nöjd med resultatet. 

Så passa på att skämma bort er och ge er själva lite egen tid och gå på en av behandlingarna på LASHOHOLIC'S hos dessa gulliga och härliga tjejer som verkligen tar hand om en från första sekund. 

 

Upp