elinborehed

Kategori: Wanties

Dresses

Har ni sett BikBoks nya klänningar? Jag var inne i deras butik när jag slutat och blev helt kär. De heter Viola dress, finns i 7 färger och kostar 399 kr. Köpte inte klänningarna nu men ångrar mig redan. Jag måste verkligen in imorgon innan jobbet och prova. Så fina!

Klicka på bilden i mitten för att komma till sidan.

Klicka på bilden i mitten för att komma till sidan.

 

Beslutångest x 2

Då har jag beslutsångest igen. Så typiskt mig, en shoppaholic som vill ha allt men som har en plånbok som inte håller med.

Detta är en klänning från nelly.com som heter "Long sleeve wrap bodycon". Jag har haft ögonen på den väldigt länge men den har varit slutsåld i min storlek. Nu såg jag att den finns igen så jag är såklart överlycklig. Men vilken färg ska jag ha? 

1.

Tryck på bilden i mitten för att komma till länken.

 

2.

Tryck på bilden i mitten för att komma till länken.

Beslutsånget

Igår gick jag in på bubbelroom.com och det borde jag nog inte ha gjort. Just nu har de en kampanj: 25% på utvalda skor. Såklart hittade jag 3 par skor som jag kände att de måste jag ha men de är från Jeffrey Campbell så även fast det är rabatt så kostar de nästan 1000 kr styck så min plånbok säger ifrån lite. Men ett par vill jag i alla fall köpa. Så nu behöver jag er hjälp!

Vilket par tycker ni är snyggast?

1.

Tryck på bilden i mitten för att komma till sidan

 

 

2.

Tryck på bilden i mitten för att komma till länken.

 

3.

Tryck på bilden i mitten för att komma till länken.

 

I need this

Jag blev typ kär så fort jag såg bilden på den här muggen. 

Jag tycker texten är sjukt bra! En riktig egoboost som gör att man sträcker lite på ryggen och som man kan behöva i början av en dag.

Disco mirror dress

Ni vet när man går in i en butik eller kikar på kläder på internet och hittar någonting som man typ blir kär i på en gång. Man vill köpa varan på direkten och bara längtar tills den finns hemma. Så blev det för mig häromdagen. Jag var inne på nelly.com och tittade på klänningar och hittade en, man skulle kunna säga att det var kärlek vid första ögonkastet. Tyvärr så är den väldigt dyr. Så jag får hoppas att den någon gång i framtiden dyker upp på en reasida. 

Klänningen är från märket "French Connection" och kostar 3 099 kr.

 

Upp